Groene-Schoonmaakwinkel-duurzaam-schoonmaken-milieuvriendelijk-lembeillage-logo-PR

Borstels en sponzen

De borstels van L’embeillage worden vervaardigd in Duitsland, de sponzen in Spanje en Frankrijk. Ze worden verpakt en verzonden door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt vanuit de werkplaats in Frankrijk.

Assortiment L’embeillage in DGSMW

Flessenborstel (kalebas): Laat je niet in de war brengen, het gaat hier toch echt om een flessenborstel. Met een praktisch houten handvat van FSC-gecertificeerd beukenhout en een ronde kop van paardenhaar, maakt deze flessenborstel het schoonmaken van potten, glazen en waterflessen erg eenvoudig. Door het zachte paardenhaar is deze ook pérfect voor je kristallen wijnglazen. 
Pannenborstel: Deze pannenborstel gemaakt van van FSC-gecertificeerd beukenhout en plantaardige vezels voor het wassen van borden, pannen of potten zonder ze te krassen. Het is een harde borstel, ideaal om te krabben of te schuren met zijn ergonomische houten handvat. 
Koperdraadspons: Is een duurzaam alternatief voor wegwerpsponzen en zijn flexibel om een zachte reiniging te vergemakkelijken. Deze 100% koperen sponsjes zijn ideaal om potten en pannen mee schoon te maken en te laten glanzen. Deze koperspons zal niet krassen of roesten.