Verzenden en retouren

Betaalmogelijkheden

…..

Verzendkosten/verzending

Bestellingen boven de € 75 (inclusief btw) zijn vrij van verzendkosten.
Wil je dat ik de bestelling feestelijk inpak dan komt er € 2,50 aan extra kosten bij.

De verzendkosten worden berekend op basis van het gewicht van het pakket. Bij het afronden van je bestelling kun je kiezen voor onderstaande verzendopties:

  • verzenden per PostNL tot 10 kg € 7,65 boven de 10 kg € 13,20
  • verzenden per DHL
  • verzenden poer fietskoerier binnen Amsterdam
  • Gratis ophalen op de markt of in Amsterdam Oost/Zeeburg (1019). Over waar/wanneer hebben we dan samen nog even contact.
Retouren

–  Als het artikel dat je besteld hebt, toch niet helemaal aan jouw verwachtingen voldoet, mag je het natuurlijk retourneren. Ongeopende, onbeschadigde en ongebruikte artikelen in de originele verpakking mag je binnen 14 dagen retourneren.

– De retourkosten zijn voor eigen rekening. Wij willen het milieu zo min mogelijk belasten. Door de retourkosten zijn klanten bewuster van hun aankoop. Dit leidt tot minder zendingen over en weer.

– Wij behandelen de retourzending uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst. Daarna kan het 2-3 werkdagen duren voordat de bank het heeft verwerkt en het geld weer op je rekening staat.

Defecte zending

Wij zorgen voor een erg zorgvuldige verpakking om schade aan de producten zoveel mogelijk te voorkomen.
Mocht het zijn dat je toch een gemankeerde zending ontvangt laat me dit dan zo snel mogelijk weten en stuur me ook foto’s van het pakket.