Wasstrips Brauzz.

Herken je de situatie dat je partner ineens een aanval krijgt om de was te doen?
“Wat moet erin, hoeveel moet erin en op hoeveel graden …”.
Kreun! nou met de wasstrips van Brauzz kunnen ze niets misdoen – alleen als ze kleurenblind zijn en niet kunnen(willen) lezen op het waslabeltje op hoeveel graden iets gewassen moet worden.

De wasstrips van Brauzz. waren mijn eerste kennismaking. Ik kreeg een keer een doosje cadeau van mijn zus en was meteen om! Uiteraard ging het een beetje schuchter in het begin – ben zeker niet de enige die erg trouw is aan haar wasmiddel. Je schone én witte was is echt wel Heilig met een hoofdletter, toch?!

De wasstrips werken erg goed: trommel vol was – doekje erop – deurtje dicht – programma kiezen en draaien maar. Geschikt voor temperaturen van 15-90 graden voor de witte, bonte, zwarte, fijne en handwas. Voor de witte was heb ik nog wel de behoefte een schepje zuurstofbleek of soda erbij te doen – maar ben er nog niet aan uit of dat mijn eigen controle-zucht is of dat het echt beter werkt.
Bij mijn zwarte/donkere was giet ik ook nog steeds een scheutje natuurazijn in het wasverzachterbakje … uit gewoonte zullen we dan maar zeggen😉.

Naast dat ze enorm ruimtebesparend zijn zijn de Brauzz wasstrips biologisch afbreekbaar, hebben een plasticvrije verpakking, zijn vegan en dierproefvrij, zijn er ook geurloos en door Dermatest Duitsland getest met het hoogst haalbare label ‘Excellent’ en na een onafhankelijk test & consumententevredenheid test uitgeroepen tot beste product in de categorie ‘wassen (wasstrips)’ van het jaar 2023.

De vakantieperiode komt eraan – een half velletje voor een handwasje is voldoende – én je koffer ruikt er ook meteen lekker van.

Naast strips voor de was hebben ze nog een hele range aan schoonmaakproducten, allen op concentraat basis. Kom langs op de markt en vraag me om een proefzakje met een wasstrip, weet zeker dat jij ook om bent daarna!