La Droguerie Écologique – borstels en overige

Groene-Schoonmaakwinkel-duurzaam-schoonmaken-milieuvriendelijk-droguerie-ecologique-logo-PR

Naast de losse ingrediënten om mee schoon te maken voor de ware puristen onder ons, heeft LDE ook een mooie collectie veelal in Frankrijk gemaakte borstels en toebehoren – allen voor de huishoudelijke schoonmaak. De gebruikte materialen zijn allemaal plantaardig of dierlijk en het gebruikte hout is FSC gecertificeerd beukenhout, wel/niet geolied. De in sommige gevallen metalen kern is van gegalvaniseerd staal. Alles is 100% plasticvrij.

Assortiment La Droguerie Écologique borstels en toebehoren in DGSMW:

Afwasborstel met verwisselbare kop van paardenhaar (zacht): ergonomisch ontwerp met een borstelkop die je kunt vervangen. Voorzien van een haakje en het gebruikte paardenhaar maakt deze zachte borstel erg geschikt voor het reinigen van glazen en ander kwetsbaar servies. Of, als je gewoon houdt van afwassen met een zacht borstel.
Afwasborstel met verwisselbare kop van natuurlijk vezels (stevig): ergonomisch ontwerp met een borstelkop die je kunt vervangen. Voorzien van een haakje en de gebruikte plantaardige vezels maakt deze stevige borstel erg geschikt voor het reinigen van de gehele vaat.
Flessenborstel kokos 35 cm: de kokosvezels maken deze borstel zeer duurzaam en erg geschikt voor het schoonmaken van flessen, waterflessen. Met de afgeronde punt kun je ook goed de bodem schoonmaken. Als de vezels nat zijn krassen ze niet. Het kokosdeel is 12 cm lang en 3 cm breed.
Flessenborstel katoen: de borstel van natuurlijke haren met een kop van zijdekatoen maakt deze borstel geschikt voor het schoonmaken van babyflesjes en delicaten glazen flessen of glazen.
Grote harde huishoudborstel: rustieke stoere borstel voor de stevige huishoudelijke werkzaamheden. Door het handvat is er veel kracht te zetten en maakt de borstel stevig en duurzaam.
Kleine ragertjes: smalle kleine borstel van 28 cm met een tapse uitloop van natuurlijke borstelharen. Perfect voor het reinigen van moeilijk bereikbare hoekjes en gaatjes.
Tafel-/meubelborstel egel: het retro esthetische model stamt uit de 19e eeuw en is gemaakt van FSC geolied beukenhout met paardenhaar. Met de lange haren perfect voor verwijderen van kruimels en stof.

Cederhouten ringen: retro ringen die onze oma’s al graag gebruikte in de linnenkast om het linnen te parfumeren en te beschermen tegen de motten. 100% milieuvriendelijk.
Wasknijpers pin:  retro knijpers – 25 stuks in een biologische katoenen zakje en gemaakt van FSC beukenhout ongeolied.

Groene-schoonmaakwinkel-duurzame-schoonmaakproducten-milieuvriendelijk-logo-FSC-hout-LDE