Over mij

Mijn naam is Mara Broeren, geboren west-Brabantse en sinds 2006 woonachtig in Amsterdam. Per oktober 2022 heb ik na 38 jaar mijn werkzame leven voor een werkgever beëindigd, om me geheel te wijden aan mijn langgekoesterde droom een fysieke winkel in duurzame en milieuvriendelijke, maar ook mooie, schoonmaakproducten. Ik heb een mooie carrière achter de rug met kennis en ervaring die ik kan stoppen in mijn onderneming: ik ben bijna mijn hele carrière werkzaam geweest als bureau-/directiesecretaresse, office-manager en de laatste 13 jaar als bureaumanager bij SITE urban development in Amsterdam, een adviesbureau in gebiedsontwikkeling.

Mijn droom begon in 2015 tijdens een bezoek aan New York. In een supermarkt maakte ik kennis met Mrs. Meyer’s, een merk in duurzame huishoudelijke schoonmaakproducten. Wat me opviel waren de diverse vooral complete lijnen schoonmaakproducten, iedere lijn een eigen bijzondere geur én kleur. Terug thuis gaf het schoonmaken met deze producten me zo’n blij en tevreden gevoel – het rook lekker, voelde fijn aan, maakte goed schoon plús was ook nog goed voor het milieu. Ik was er erg zuinig op en merkte dat een klein beetje voldoende was om de boel goed schoon te krijgen – niets flinke scheut of ferme knijp. Deze ervaring gunde ik iedereen! Helaas ging het toch een keer op en ging ik op zoek naar in Nederland verkrijgbare producten. Hier begon dus mijn fascinatie in duurzame milieuvriendelijk schoonmaakproducten.

De laatste jaren komen steeds meer duurzame en milieuvriendelijkere producten op de markt, kleine merken met grote idealen. Heel graag breng ik die samen zodat ik jullie de keuze kan geven in deze mooie producten om dan samen de wereld beetje bij beetje steeds schoner te maken.