Groene-Schoonmaakwinkel-duurzaam-schoonmaken-milieuvriendelijk-ZO-logo2-PhotoRoom
DUURZAME HUISHOUDELIJK SCHOONMAAKMIDDELEN

Voor de schoonmaak verspillen we in Nederland gemiddeld 50 plastic flessen per huishouden ieder jaar weer. Deze flessen zijn voor eenmalig gebruik en hiermee hebben we het dan over zo’n 350 miljoen plastic flessen. Ook transporteren we hierin onnodig zo’n 300 miljoen liter water en dan heb ik het nog niet over de brandstof om dit alles van A naar B naar C te vervoeren.

ZO rekent in een keer met dit alles af. Geen gesleep meer met grote zware flessen kant-en-klaar schoonmaakmiddel. ZO biedt je concentraten en een mooie ZO forever sprayer.

Deze sprayfles tot aan het streepje vullen met geconcentreerde waskracht en verder afvullen met gewoon kraanwater. Met ZO is het maken van een emmer sop niet meer nodig. Het gebruik van te veel schoonmaakmiddel verleden tijd en doordat de flessen er mooi uitzien kunnen ze gewoon in het zicht blijven staan, waardoor je sneller met een doekje de boel even vlug schoonmaakt

ZO is een volledig Nederlands product. De schoonmaakproducten hebben een 100% natuurlijke geur, zijn vriendelijk voor je handen, benemen je niet de adem en maken goed en prettig schoon. De producten zijn 100% natuurlijk en veilig. Zijn vegan en dierproefvrij en mogen dan ook het Vegan keurmerk dragen.

ZO SCHOON PRODUCTEN
Schoonmaakmiddelen

alles schoon – geel – met de frisse geur van sinaasappel
glas schoon – paars – deze is geurvrij
keuken schoon – groen – met de geur van citroen
sanitair schoon – roze – met de geur van eucalyptus/rozemarijn
afwas schoon – groen – met de geur van pompelmoes/limoen (foam)
handen schoon – wit – in de 3 geuren: bloesem, groene thee en kokos (foam)     

En wat stoppen ze er dan in?
klik hier voor de lijst van ingrediënten in ieder bovenstaand product.

Keukentextiel

Ieder schoonmaakproduct heeft een eigen kleur microvezel schoonmaakdoekje dat precies is afgestemd op het product en de schoon te maken oppervlakten. De doekjes zijn 80% polyester en 20% polyamide. Het gebruik van gerecyclede grondstoffen, niet-meetbare lage afgifte van nanoparticles en milieuvriendelijke verwerking van afvalwater zorgen voor een verantwoorde productie van de doeken. Van 35% gerecycled katoen heeft ZO ook een theedoek en handdoek in de kleuren zwart en naturel.

Forever sprayer

De forever sprayer is ontworpen voor hergebruik en is verkrijgbaar in de kleuren onyx (en amber). De flessen zijn niet gemaakt van glas omdat glas niet veilig is in huis, vooral niet als er kinderen zijn. De flessen zijn van PET wat net zo lang meegaat als glas, is onbreekbaar en weggooien is niet nodig. Op de flessen heb je een levenslange garantie. Lekt de fles? Laat het dan weten, dan krijg je een nieuwe fles. Doet de spray-/foamerknop het niet meer, ook niet na goed afspoelen met warm water? Geef het me dan door, vaak heb je nog garantie.
Voorwaarden voor deze garantie zijn wel: geldt alleen voor fabrieksfouten en niet voor breuk door vallen of stoten. Je hebt in de flessen alleen ZO producten gebruikt, daar de sprayers en foamers precies zijn afgesteld voor ZO producten.

Het ZO schoon assortiment in DGSMW bestaat uit:

ZO afwas schoon, ZO alles schoon, ZO glas schoon, ZO handen schoon, ZO keuken schoon, ZO sanitair schoon.