Groene-Schoonmaakwinkel-duurzaam-schoonmaken-milieuvriendelijk-Brauzz-logo_PR

Brauzz. is in de zomer van 2020 opgericht in België en heeft inmiddels ook Nederland veroverd.
Hun producten zijn ontwikkeld met als hoofddoel “een schonere wereld”. Dat betekent: geen wegwerp plastics, geen verspilling en overbodig vervoer van water, geen schadelijke ingrediënten en niet dierlijk getest, biologische afbreekbaar, krachtige werking, bespaard 90% CO2 per verpakking en alle ingrediënten zijn plantaardig dus hiermee ook vegan!

We kennen Brauzz. vooral van de wasstrips, maar ze hebben ook een lijn schoonmaakmiddelen voor de rest van het huis ontwikkeld – geconcentreerd in tabletvorm voor in hun speciale sprayers. Omdat DGSMW ook de schoonmaakproducten van ZO schoon verkoopt hebben we ervoor gekozen om deze lijn van Brauzz. even niet op te nemen.

Het Brauzz. assortiment in DGSMW bestaat uit:

Afwasmiddel navulling – poedervorm – geur: citrus (*)
Pop-up afwasspons
Toiletreiniger – 12 pods in een doosje – geurloos
Vaatwastabletten – 52 compacte 3:1 blokjes in een doosje – geurloos
Vloerreiniger – 32 strips in een doosje – geur: citroen (**)
Wasdrogerballen – katoenen zak met 6 ballen
Wasstrips – 32 strips in een doosje – geuren: Sea Breeze, Lavendel en geurloos (**)
(blog over wasstrips)

TIP: De wasstrips zijn perfect voor op reis en je koffer ruikt er ook nog lekker van!

(*) Het zakje poeder lost op in 250 ml lauwwarm kraanwater in een pompflesje.
(**) De strips gaan of rechtstreeks op de was in de wasmachine of in een emmer/teil en lossen ook hier volledig op in water.

  • De wasstrips van Brauzz. zijn in 2021 in Duitsland getest bij het Dermatest Institute (onafhankelijk, internationaal erkend test- en onderzoeksinstituut) en hebben het keurmerk ‘Excellent’ gekregen.
  • Tijdens een Nederlandse consumentenverkiezing zijn de Wasstrips uitgeroepen tot het best duurzame product van 2022-2023.
  • Na een onafhankelijk test & consumententevredenheid test uitgeroepen tot beste product in de categorie ‘wassen (wasstrips)’ van het jaar 2023.