Nieuwsbrief #4 2024

Groene-schoonmaakwinkel-duurzame-schoonmaakproducten-milieuvriendelijk- Nieuwsbrief#4

In mei heb ik best veel markten gedraaid. Daar waren hele goede bij op prachtige plekken, maar ook een markt die ik nooit meer zal gaan doen. Ik kan dan wel enorm bevlogen zijn in mijn missie van het duurzame én plezierige schoonmaken, maar er zijn echt nog hele volksstammen die daar echt het spreekwoordelijke “schijt” aan hebben. Zo was ik laatst mijn kraam nog super vrolijk aan het inrichten, had er zin in. Komt er een dame op me af die De Groene Schoonmaakwinkel wel erg lelijk uitsprak – was het haar dialect of gewoon de zuurheid? M’n hemel, daar kon je wel een hele douchecabine mee ontkalken 😳. Ze wist me in ieder geval in 1 zin de hele lol te ontnemen door te zeggen “jij gaat vandaag hier niet veel verdienen, want in duurzaam schoonmaken geloven ze hier niet”. Ze had helemaal gelijk, een hele dag knetter m’n best gedaan voor nog geen €75 omzet – tja die dagen heb je dan ook nodig om de boel weer even te relativeren … er is nog een hele wereld die ik voor de goede zaak moet zien te winnen, maar niet meer daar!

Het filmen is de laatste tijd er even bij ingeschoten. Afgelopen maand erg druk geweest met de vindbaarheid van de webwinkel via Google een heel stuk beterder te maken. Daar was het écht heel dramatisch mee gesteld. De wereld van het internet blijft voor mij een groot mysterie en als ik denk het te begrijpen zijn we weer een ruimtesprong verder 🤪. Het was een pittige klus – artikel voor artikel weer voor m’n scherm gehad en er nog scherpere info, tags en weet ik veel wat aangehangen. Nik (Mijn Bedrijf Zichtbaar Online) is in deze echt mijn grote steun en toeverlaat.

Naar nieuwe leuke markten blijf ik op zoek – juli en aug zijn vaak wat lastiger.
Voor het Amstelveld op maandag in Amsterdam (plantenmarkt) heb ik nu akkoord er te mogen staan. Alleen dat is vanaf 7 uur (opbouwen) tot 17 uur. Daar zie ik dan best erg tegenop. Dat betekent dan gewoon 10 uur achter elkaar aan-staan in centrum Amsterdam … ik ga dit in juni zeker een keer doen, heb het nummer van de kramenzetter al achterhaald – moet even een goede droge maandag uitzoeken en hopen op goed resultaat. De Bio-markt Haarlemmerplein Amsterdam op woensdag mag ook en ook hiervoor geldt vanaf 7 uur – die parkeer ik toch nog even.

Mochten jullie dus nog een leuke markt weten waar ik zeker niet zal misstaan dan hoor ik het erg graag. Een uur rijden vanuit Amsterdam is geen probleem. Wolfheze was laatst prima om te doen.

Marktdagen ingepland voor juni en juli

Woensdag 12, 19 en 26 juni Bio-markt Zeeburg, Oostelijk Havengebied Amsterdam (10-17 uur)
Zaterdag 22 juni “Zwoele Zomermarkt” in Amersfoort, Streekmarkt Het Lokaal (12-17 uur)
Zondag 30 juni Pure Markt Park Frankendael in Amsterdam (11-18 uur)
Woensdag:3, 10 en 17 juli Bio-markt Zeeburg, Oostelijk Havengebied Amsterdam (10-17 uur)
Zondag 21 juli Zomerfestival Marquette in Heemskerk (12-17.30 uur)
Zondag 28 juli Pure Markt Park Frankendael in Amsterdam (11-18 uur)

Er komen er zeker nog een paar bij, via mijn marktagenda op deze website altijd vindbaar en ook via Instagram.

0
    0
    Je winkelmandje
    Leeg winkelmandjeTerug naar winkel